Saturday, September 4

Hukum dan akibat berkuku panjang

 .
salam,
Biasanya kalau I buat blog walking kadang-kadang akan terbacalah entry blogger yang mengata atau erti kata lain entry mereka membincangkan tentang copy dan paste sesebuah artikel lain ke dalam blog sendiri. Selalu terasa taw kalau I terbaca entry mereka. Tapi pada I x mengapalah kan sebab I copy and paste pon artikel yang baik untuk berkongsi dengan ramai orang.

Manalah tahu orang yang tak tahu boleh jadi tahu. Dah tahu mengamalkan nya kan? Pahala kita dapat. Janganlah mengutuk taw taw. T_____T. (ceh cover diri sendiri) . I amik artikel ni dari FB seorang member. Rasanya sangat berguna info nie. Info mengenai penjagaan kuku. I yang memang dah tahu sebelum nieh tapi selalu tak mengamalkan selepas membaca jadi geli sekejap dan berazam kuku senantiasa pendek sepanjang hayat . ececeeh!


3 comments:

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

cIk JanNah said...

admin,
saya nak kene reg apa2 lagi ker?
masih x paham

100penulis said...

dah baca ke announcement sy tu? ada diterangkan kat situ.