Friday, September 3

Hello 100 penulis

Salam jumaat, salam puasa, salam berbuka, salam terawih, salam makan moreh dan sekalian salam untuk penulis2 100 penulis dan pembaca2 setia blog niih. Bertuah sangat2 kerana blog 100 penulis telah menerima aku sebagai penulis.

Bagus sangat2 bila ade blog 100 penulis niih. Boleh share knowledge, share idea, share pandangan dan ape2 share yang baik asalkan jangan share pasangan sudah...bahaya sangat2 kalau share tang tu.

Ok...nama blog aku K. Beyazid Is Me. Korang boleh laa menjelajah kat blog aku nie bile2 mase xkira dimana jua anda berada asalkan mempunyai internet. Entri aku untuk 100 penulis nie mungkin lebih kepada perspektif aku terhadap keadaan sekeliling macam kenapa ayam tak boleh beranak...contoh jer tu ye.

Akhir kalam...thanks kepada 100 penulis kerana sudi menerima aku sebagai salah satu dari 100 penulis, penulis2 blog 100 penulis dan pembaca2 yang membaca di blog niih. 

K. Beyazid

7 comments:

cIk JanNah said...

hye!
salam perkenalan
saya cik jannah
:)

K. Beyazid said...

@ cik jannah
salam perkenalan jugak...
(^_^)

kusut said...

slamat berkenal jugak!

K. Beyazid said...

@kusut
slamat berkenalan....jom blog sampai pengsan...hehehe

Ratu said...

salam kenal KB... tq sudah tinggalkn jejak & follow... sy begitu jgk, demi rakan 100penulis... jom kita meriahkn istana ni!

Fina Sophie said...

salam kenal KB. its gud having u guys around ;) jgn lupa sign up dekat editors' area tu tau.. ;)

Azza ShanShan said...

Hye KB! Dah follow blog u! ^_^