Saturday, September 4

Hai, saya zack a.k.a Insan Tinggi =)

Assalamualaikum pembuka bicara.Eceh.Kaget pula nak menulis dalam blog yang dishare bersama 99 orang penulis yang lain. Baru sekarang ada masa nak post entry kat sini. Ate...busy dengan assignment.Orang lain sibuk buat persiapan raya, saya pula mengabdikan diri pada assignment.Sobbss.Tak ada istilah raya sakan bagi saya tahun ni.Nak buat macam mana.Tuntutan sebagai pelajar oversea lebih memerlukan saya pada ketika ini.

Mukaddimah panjang lebaq sangat aih. Nama saya z@ck. Nama betul cari sendiri.Berasal dari Jitra, Kedah.Sekarang menuntut di Victoria University of Wellington dalam jurusan B.Ed Tesol. Ini baru first year saya kat sini. So, dalam blog saya tu, banyak benar cerita pengalaman di tempat orang.Kadang-kadang ada juga entry sampah. Dalam dunia blog lebih dikenali dengan gelaran Insan Tinggi padahal diri tak ada la tinggi mana pun. Takat 167 cm ja.Pulun lebih ja z@ck ni.Hahaha.

Ok lah. Itulah serba sedikit pengenalan tentang z@ck. Bosan-bosan inginkan hiburan, sila datang ke


Erk.Apasal url jiwang? Itu yang kita tak tahu tu. Hahaha.

16 comments:

Ratu said...

salam kenal insan tinggi... kamu mmg tinggi! terasa pendeknye sy... hihihi...

azmihamin said...

biar diri tinggi melangit tapi hati sentiasa merendah ke bumi..heheh

[z@ck] said...

Ratu..
hahaha..tak ada la tinggi sgt klu dibandingkan dgn orang lelaki.

azmihamin..
yezza.. =)

sizuka[Izzati] said...

hi zack.eh tinggi kite same.kakaka~

K. Beyazid said...

salam berkenalan jugak....

ASaDa RyutaRo said...

salam kenal zack.. ngee =)

nur.sa said...

hi zack..
selamat berblogging dan berpuasa. :)

167cm? ok. betul awak tinggi. sy kurang 5cm. hahaa..

Fina Sophie said...

OKEY BAIK, ORANG TINGGI 150CM INI NAK TUMPANG LALU SENYAP-SENYAP wth hahahahahahhh

Zyash said...

salam perkenalan yer...

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

ijanlah said...

Selamat berkenalan dan berblogging

Azza ShanShan said...

Hye Zack! (=
azza here, salam kenal.

cIk JanNah said...

camat kenal z@ck
jempot2 makan kat blog saya
:)

eh x da makan, jempot2 datang yea
:)

kusut said...

167! sila jangan pandang rendah kami yg kurang tinggi ni ye. jkjk

slamat kenal. thanks for the visit

Nsyzwni said...

heheh , bole jd model la tnggi2 ni :)

humbleyat said...

tumpang lalu...ayam katek nak jenguk insan tinggi..hehe