Thursday, September 23

Gelang magnet ker jam?

Apabila terpandang jam LED semasa aku melayari internet tempoh hari, aku rasa macam best pulak tengok jam ni.Maka aku review la mengenai jam LED ni yang diberikan nama IRON SAMURAI.Dah macam pedang samurai ke materialnya ni.Cuba korang tengok jam ni best tak?



Sekali imbas dah macam gelang magnet yang macam AC mizal jadi duta gelang.Yang menariknya dengan jam ni, Lampu LED akan keluar diantara celah sambungan lubang sambungan jam tersebut.Warna LED setakat ini hanya terdapat merah dengan biru sahaja.AWAS jam ini tidak boleh rendam dalam air terus gelap masa depan korang sebab jam ini bukan waterproof.

Info daripada safizan.com

9 comments:

d_tieah said...

Menarek sangat..

Cik Liz a.k.a Leza said...

nice

kusut said...

rupa dia menarik.. tapi sebabkan function yg (based on gambar lah) tersangat limited, aku rase kurang appeal lah

ASaDa RyutaRo said...

x best.. x nmpak macam jam dah. tp unik la.. jgn yg pakai pun blur plak. hahaha

h A n Y S said...

lbh nampak style gelang..

Mummy Nana said...

Pergh... style tapi heheh.. akak xpakailah canggih2 nie... ahaks

.s.o.f.i.a. said...

tahan lasak ka???? cam fragile ja.....
sangat tak sesuai untuk kita2 yang cam samseng jalanan nie.. he he.....

Sofia said...

xnmpk mcm jam pun.. digit2 dia pun xnmpk..

humbleyat said...

jam yg stylo!