Monday, September 20

Gambar Buah Hatiku Maya Danisha

Salam...

Sudah seminggu lebih kita berhari raya...
Baru hari ini saya ada kesempatan untuk mengupload gambar raya di Facebook...
Nak kata sibuk, taklah sibuk sangat...
Hehe...

Sahabat-sahabat nak tengok tak gambar buah hati saya...?
Hehe...

Tengok la k...

Inilah gambar buah hati saya... Namanya Maya Danisha... Anak buah saya... Hehe...

Comel tak buah hati saya ni...?
Hehe...

Jangan jeles k...

Sekian...

~~~...Setelah melihat peluang di depan mata... Aku harap impian aku akan menjadi kenyataan...~~~

16 comments:

kata kila said...

arghh kenapa semua tunjuk baby girl ni.arghh jeles

koshary said...

aku nak baby sekarang!

sYazY_dZaiMa said...

aiiyooo, manyak comel, bagi salam pelok cium dr me,hehe :)

Miss Kira said...

tomey2...
kirim salam dkt dia..

=)

Azwandy Bin Muhamad said...

kata kila- Nape jeles?Hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

koshary- Nak baby sekarang? Dah kawen blm ni?

Azwandy Bin Muhamad said...

sYazY_dZaiMa- Baby dah tdo da...esk sy peluk cium dia utk kamu k...

Azwandy Bin Muhamad said...

Miss Kira- InsyaAllah...Nanti saya sampaikan..hehe...

Raja Fiqri Fauwaz said...

baby. baby.

ah. simpan duit pun tak cukup-cukup lagi ni.. haha

Azwandy Bin Muhamad said...

Raja Fiqri- Simpan la cukup2 dl ye.hehe...

suziesanji said...

syomel a =)

sizuka[Izzati] said...

comelnye.pandai je pndg kamera eh[bby tu la]:P

nur.sa said...

boleh la jadi model utk lagu justin biebir. haha..

comell..

Azwandy Bin Muhamad said...

suziesanji- Comel kn.hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

sizuka[Izzati]- Baby tu mmg comel...Dgn yg pakai songkok tu sekali..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

nur.sa- Jd model?huhu... Kecik lagi tu..hehe...