Thursday, July 7

Fynn bukan seorang yang gedik!




안녕하세요
annyeonghaseyo!

Ini gimik sebenarnya.Haha!Saya masih lagi rakyat Malaysia(walaupun mempunyai obssesi melampau untuk menetap di UK.)ANYWAY, here's editor baru anda reporting for duty!

Hello,name saye Fynn!(bukan nama sebenar)

and saye bukan fynn jamal,yaw!
Saya tidak baik dengan sajak dan etc.
Sebab tu saya blogging!

Tentera rahsia Fynn.

So,sebab ini post first(G7) saya,mari ramai-ramai ajak orang kampung kenali siapakah si Fynn yang sengal ini!

FAKTA
  1. Tak suka nama penuhnya sebab dulu masa di tadika nama impiannya ialah Erina Natasha.
  2. Oleh itu,terciptalah nama glamour ini : FYNN
  3. Tanggal 2010, umur saya ialah 19 tahun pada dasarnya. (di hati lain,taw!*gedik)
  4. Saya budak Law.
  5. Saya malu nak beritahu orang lain.
  6. Sebab nanti orang ingat saya sombong dan macho.hehhh
  7. Saya tak sombong.
  8. Tapi saya macho!
  9. Saya benci orang skema -_____-' dan tak berapa suka SuJu kecuali Lee Teuk.(sila serang!)
  10. Jadilah gila gila macam Fynn!

AUTA

  1. Saya seorang artis.
  2. Cita-cita : Sleeping Beauty
  3. Saya lemah lembut dan ayu mayonnaise.yum yum!
  4. TOP BigBang ialah future husband saya.
  5. Bradley Cooper juga.
  6. Gerarld Butler pon,and Yamapi dan Jang Keun Suk dan lain-lain.
  7. Saya suka kanak-kanak.
  8. Saya rajin baca buku.
  9. Saya jarang guna Facebook
  10. Apa lagi nak tipu ni?
UCAPAN

Ahem!Ahem!
Mic check 

Cukup gedik tak?So,berdasarkan bukti-bukti di atas,korang semua boleh agak how my entri will be kan? Cara Fynn the sleeping beauty blogging. Fynn mungkin agak gedik bila dibaca, panjang berjela-jela tapi saya tak skema,saya nak anda semua ketawa!Well, saya seperti takde life sebab mempunyai lebih daripada 5 buah blog buat masa ini.(fuhhhh)


Apa lagi?Please look forward to my next entry!Jangan lepas ni korang ingat Fynn ni psycho then terus boikot saya pulak!Kewarasan mental saya ikut peredaran masa dan hormon.

Diamlah kaum adam,korang tak faham!

Maaf. ter-emo sebentar.Kalau ada pandangan sila beritahu penulis,dia yang bertanggungjawab!HAHA.Sebelum saya get out and pergi tidur tanpa mempedulikan bahawa esok saya ada test, nak dengar pantun tak?


Fynn sangat suka kucing,
Sebab kucing suka mengiaw,

Awww!Awww!

Nak tidur jangan lupa kencing,
Nanti malam mengigau ngigau.

Oh,dah pagi rupanya.

23 comments:

Nsyzwni said...

hey , salam perkenalan (:

Azrul Hisham said...

welcome to 100penulis :)

d_tieah said...

Hye Fynn..
Ingatkan fynn jamal tadi..
Huhu..

.s.o.f.i.a. said...

woit!!! baper banyak ko nyer future husbnad sayang..............???? he he...

salam perkenalan dear......

kusut said...

haha a great first entry!

'Saya benci orang skema -_____-'.. ' ouch!

Ah Sang said...

fynn ini jauh dari sajak.. Hehe.. :)

amira said...

welcome here gurl....

sizuka[Izzati] said...

selamat datang ke 100penulis:)

izfanora said...

mati-mati ingat fynn jamal..

banyaknyer blog dier.. kiter yang 1 blog nie pun xterurus.. :)

kiter sama group r plak.. g7.. :)

Fina Sophie said...

havoc ah kalo fynn jamal join komuniti kita ni haha :D

hi fynn :)

me seorang yg skema? mcmna ni????

Fynn said...

Nsyzwni!
slm kenal utk anda jugak.weewiit! ;D

Fynn said...

Azrul Hisham!
terima kaseh daun keladi,yaw!

Fynn said...

d_tieah!
haha..tulah,dah agak orang akan ingat macam tuh *winks

Fynn said...

sofia babeh...
mereka semua ada hierarki!hihi

slm kenal :)

Fynn said...

encik kusut!
wahhhh *mata bersinar-sinar
thanks muchos.kahkahkah

erkk..anda skema kah?

Fynn said...

Amira & Sizuka

hihi...makasih dong.
;]

Fynn said...

Izfanora?
betul ke mati?kahkahkah.jk!jk!

nasib baik dah tulis ini bukan fynn jamal.HAHA

tulah,pelik kan? =___+
sy org takde life.sobs

Fynn said...

Fina Sophie!
omooo...ramai rupanya ada nama mcm kita

-____________-

Tapi takpe,
hihi.i wish im her too ;D

sbb name kita same,i kasi u exception lah.haha

Fynn said...

Ah Sang!
ada sebab knpa Fynn ni tak expert sastera.hahah

sYazY_dZaiMa said...

halloooo, me love cats too!!yeayy!!nway, welcome to 100 penulis dear..

Fynn said...

syazy!
they're cuteeeeee kn!hehe
high five!thanks

buah cempedak di luar pgr,
ambil glh tlg jolokkan,
(u know what comes next~)

~~miss tempe~~ said...

fynnn!!!
cam knl je fynn nih...
;)

Fynn said...

alamak qayah!
tidakkkkkk
larikkkkkk!haha