Monday, September 20

FIRTS ENTRY

assalamualaikum bloggers ! hey hey this is my first entry.
btw , 1st entry ni , wani just nak kenal kan blog wani ,
emm , citer skit la kan pasal blog wani :)
wani create blog ni sama ngan tarikh lahir wani tau ! 30 januari 2009 . tujuan buat blog ni pun , saje saje je , then lama lama addict pulak ~ gagaga .
entri entri kat blog ni , lebih kepada diri wani , kadang kadang tu ada gak wani post somtehing yang bermanfaat :) check it out my blog oke ! (:
http://nsyzwni.blogspot.com

12 comments:

Raja Fiqri Fauwaz said...

w'salam..
Hye wani.. :)
salam perkenalan sesama editor 100penulis

Hdin Hafizuddin said...

Salam 100penulis
Selamat berkenalan (:

sYazY_dZaiMa said...

salam wani, selamat kenal2 :D

Malek Ku said...

slemat knelana

humbleyat said...

salam wanie, salam perkenalan, terima kasih sudi bertandang di blog sy.;-)

Sofia said...

salam kenal jgk..

http://epilogsofia.blogspot.com/2010/09/hari-hari-hari-raya.html

Fina Sophie said...

hi wani. baru ye? rajin2 singgah sini ;)

chenta said...

salam perkenalan wani ^_^

kusut said...

slamat datang ke 100penulis!
and since we're still in raya month
slamat hari raya :D

cIk JanNah said...

hye wani!
salam kenal
:)
btw selamat hari raya

Aniza said...

salam, wani

welcome to da club!

Miss Kira said...

salam perkenalan.
=)