Saturday, September 4

First post saya ^_^

Salam blogwriters! Hye!

Saya, Azza shanshan nak masuk pot pet pot pet kat sini.
Nak pot pet pot pet apaapa jer yang semasa.
Tenkiu yer pada 1oo Penulis sebab sudi bagi invitation kat sy.
Kat sini, perkenalan boleh lagi dieratkan sesama bloggers,
dan blog semakin menunjukkan peningkatan, syabas!

Saya masih baru disini.
Kalau sudi atau terajin, sudisudi lah intai
blog saya yang biasabiasa saje (:

Eek, ape nak bebel yer?
Anyway, salam kenal bloggers!
Selamat Hari Raya yer! (Eek, cepat lak)
(^__^)v

                                                                   

15 comments:

Unknown said...

salam kenal Azza ;)

Zahra said...

hye Lyza!
Salam kenal jgk eyh!
(=

Khairul27 said...

selamat berkenalan dan slmat dtg...

100penulis said...

IKLAN :
Bg yang belum daftar akses ke EDITOR'S AREA diharap cepat2 baca sticky post sy : dashboard > edit posts > ---EDITOR'S AREA---

Zahra said...

Hye K. Beyazid!
Selamat Berkenalan gaks!
Tq yer!
K.I.T (=

Cik Jannah said...

salam kenal azza
:)

Mr. Asada said...

salam kenal azza.. lalala~ =)

Zahra said...

Cik Jannah:
KenalKenal Cik Jannah ^_^

Zahra said...

Adada:
Asada! Lalala!~
Tenkiu dtg conteng! ^_^

Zahra said...

1oo Penulis:
Xberapa fhm siket. Nnt I'll check agi yer. (:

100penulis said...

@azza,
Editors Area tempat komunikasi sesama editor secara tertutup. login di sini :
http://100penulis.blogspot.com/p/editors-area.html

untuk login, kena register dulu. cara2 register telah sy terangkan di sticky post yg ada dalam dashboard > edit posts > --EDITOR'S AREA--

Harap ini membantu.

Zahra said...

Oke, done!

Anonymous said...

Azza! morning morning =)
dh follow azza dah, tapi kan..cikda nk drop comment tapi xd plak tmpat nk drop..hukhukss..so, cikda drop kat sni yer. =)

Zahra said...

Cikda!
Dah follow cikda gaks
(^___^)v

Unknown said...

nice !