Monday, September 6

Fatin mengucapkan HAPPY RAYA ;)

Assalamualaikum. So aku Fatin Atiqah or kalau dekat label tags lebih dikenali sebagai Faten Kiminggo. Oh jangan tanya kenapa Faten ditambah Kiminggo di belakang :) Itu bukan nama keluarga, juga bukan nama sejak azali. Saja memandai letak nama rekaan kat belakang kerana merasakan ia unik, ciwah :D

So tujuan menulis karya adalah untuk *jeng jeng jeng*



Mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI serta MAAF ZAHIR DAN BATIN :D



Buat semua editors/admins Blog 100 Penulis, salam ukhuwah diucapkan agar kerjasama yang terjalin ini dapat diteruskan dengan sempurna. InsyaALLAH. Oh ya diharap kalau - kalau ada kesilapan dan kecacatan harap dapat diajar dan diperbetulkan ye ;) Terima kasih.

Dan to all followers Blog 100 Penulis, TAHNIAH kerana anda telah berjaya menfollow belog yang super uber cool gila dalam abad ini dan TERIMA KASIH sebab sudi memberi peluang buat kami semua untuk meluaskan skop - skop karya masing - masing ye :D Semoga anda meneruskan sokongan dan dorongan buat kami semua agar bloggers Malaysia mendapat tempat di mata rakyat. Oh fine, ayat dah macam ucapan seorang YB gituh :)

Actually tak banyak sangat nak berkata - kata di sini, cuma nak kalian sila tatap kad raya yang agak tidak lawa sebab tidak begitu kreatif menggunakan paint serta perisian ACDSee Pro3 but terimalah ye dengan hati yang ikhlas sebab tuan yang memberi jugak mengedit kad raya dengan hati yang super uber ikhlas :) Sekian. Hee ~

15 comments:

nur.sa said...

salam kenal fatin
selamat hari raya
selamat balik kampung..
dan selamat semuanya..
^^

kata kila said...

salam kenal fatin ;)selamat hari raya dari kila ;)

Raja Fiqri Fauwaz said...

Selamat Hali Laya Fatin..

:)

Selamat kenal-kenalan..

Azrul Hisham said...

selamat hari raya :)

salam perkenalan :)

miss faten said...

@Nur.sa: hehehe, selamat hari raya jugak :) oh lupa, salam perkenalan jua :D


@Kila: selamat berkenalan dan salam aidilfitri ;3


@Raja Fiqri Fauwaz: Selamat Hali Laya jugak ooo ;))


@Azrul: heee selamat hari raya ;))

Aida Ismail said...

hye fatin =)

ASaDa RyutaRo said...

Salam kenal n Selamat Hari Raya Aidilfitri (^^,)

Ana Suki said...

Fatin Hi!

Salam perkenalan.. dan Selamat menyambut Aidilfitri disamping keluarga yg tercinta.. (",)

cIk JanNah said...

selamat kenal 7 selamat hari raya fatin!
jangan nakal2 taw.
takmao maen mercun!
hav fun!

humbleyat said...

selamt hari raya fatin..kad tu berrtmabah ctik sebab nmpk effort fatin di situ..;-)

miss faten said...

@Aida Ismail: Hye Aida :D Hehe :DD


@Asada: Aiyoyo, bukan kita dah mmg mengenali ke? Haha. Pepun Camat Hari Raya :))


@Ana Suki: Hai Ana :) Selamat berkenalan jugak dan Selamat Menyambut Aidilfitri jua :) Semoga mendapat keberkatan, insyaALLAH :D


@Cik Jannah: Selamat kenal dan Camat Hari Raya :DD Tak nakal, jgn risau and yes saya amat takutkan mercun, so insyaALLAH selamat. Hehe. Oh camat makan rendang :P


@Humbleyat: Heee. Thankss :) Terima kasih atas pujian ke atas kad saya :D Wee ~ >___<

chenta said...

selamat hari raya fatin ^_^

miss faten said...

Selamat Hari Raya jugak Sya :))

sYazY_dZaiMa said...

faten, nice to here with u! akak nak ucapkan selamat hari raya tuk faten n family. salam peluk cium kek lapis dr jauh,ngeh3! >.<

Fina Sophie said...

insya-ALLAH fatin. moga beroleh keberkatan :)

eid mubarak dari fina sophie ;)