Monday, September 13

: Entry Ringkas :

Salam warga 100penulis & juga para pengunjung/pembaca sekalian. Sy hanya ada sedikit masa utk post entry ke 2 sy. Peluang utk sy "full expose" yg di berikn Admin pd Sabtu lalu, telah pun hangus. Tidak mengapalah, pasti peluang itu akan dtg lg. Lgpn ianya bkn satu kewajiban, dan tidak juga di sengajakan. Oleh kerana, hari ni (juga hari2 sblmnya & sewaktu dgnnya) sy teramatlah sibuk to the max, entry ni secara ringkas jelah eh. Maaf, sekiranya anda tidak terhibur.

Di kesempatan entry yg kelam kabut ini, sy mengucapkn Eid Mubarak kpd semua warga 100penulis, Muslimin & Muslimat yg berkunjung ke lelaman ini, tak kira di mana pelusuk dunia anda berada. Semuga hari lebaran ini telah membawa sinar kebahagiaan kpd anda semua.

Idea sy semmgnya sdg amat membeku buat masa ini. Kita tengok gambar, kanak2 comel jelah eh, yg pastinya, merekalah yg paling gumbira beraya! (part tepek gambar, mmg fav sy! ;-D)

10 comments:

KeCiK said...

Rasa mcm mahu geget lah ini child.

:)

kata kila said...

tepek gambar fav kila juga :D

fndrocka said...

muka macam kena paksa

Azza ShanShan said...

Patot lar rasa mcm ilang jer
Ratu takde upenyer~ ;P
bese lar, raya an!

Aida Ismail said...

kak ratu beraya sakan yer..hukhuksss, sedih ditinggalkan..apa-apa pun, selamat hari raya dari cikda =) hehe

Q said...

banyak makan ketupat ni..tu yang beku idea. haaha

Sumandak Kinabalu said...

cumilnya...cubit pipi boleh????

kusut said...

@Q jangan salahkan ketupat itu! hehe

biase lah tu bile dekat2 nk raya nak pikir persediaan raya tu.. susah nak taip entry dah. duk pikir makanan, kuih, sedara mara je.

slamat hari raye :D

ASaDa RyutaRo said...

hihi.. muka kena paksa ambik gambar ni.. tp kan.. si kecik tu sangat kiut! tembam seyh.. mata bulat lak tu..

**hooo.. rupanya ratu la yg tak buat entry tu ea. isk2.. rugi.. rugi..

nur.sa said...

anak ratu? chumill. si adik kurang nampak happy. ke terkejut sebab flash camera? :)