Saturday, September 4

salam semua,

ini kila.bukan kikilala, bukan kokola.aku dengan gembiranya, berjaya join blog 100penulis ni nak buat satu entry jugak lah.entry pengenalan diri.

hello, nama saya kila, semua orang panggil saya kila. takde siapa yang berani panggil saya dengan nama lain selain kila.tapi semenjak saya join blog, saya ada nama baru.cikpia suka panggil saya dengan nama kikilala. saya tak tahu kenapa. tapi mungkin saya comel macam model kanak kanak yang pakai baju jenama kikilala.tapi saya dah lama tak nampak baju jenama kikilala kat rumah saya.mungkin kat rumah cikpia banyak?

itu saje dari saya, salam kenal semua beloger

sila datang blog saya kalau senang senang



p/s : baiknye aku guna perkataan saya.wahhh.baiknyeee.terharu

10 comments:

Azrul Hisham said...

hai kila...welcome to 100penulis :)

.s.o.f.i.a. said...

ha ha..... aku la cikpia yang glemer itu!!!! muahahahhahahhah!!!

ASaDa RyutaRo said...

ape plak tak berani.. asada panggil fumakila boleh? hehehe =P

salam kenal kilaa~

kata kila said...

nak ngis ah camni.hahaha

cIk JanNah said...

nak jugak cakap salam kenal kikilala mari adik2. bla bla bla...
opsss..sambung sendri

=)

Aida Ismail said...

hi kata kila, hehe :)

Fina Sophie said...

welcome to our big family, kila! :)

nur.sa said...

kila.. banyak nama leh buat ni.. ehem..haha. gurau2.. welcome kila :D

kata kila said...

time kasih semuaaa :D

Azza ShanShan said...

Hye kila,
opss, kikilala lar
^__^