Friday, September 3

Dari Fina Sophie pula.

Hope this introduction entry of mine is going to be as short as required. Haha.

Salam ukhwah buat admin dan para editor sekalian. Apsal saya rasa macam ramai je yang saya dah sedia kenal dekat sini? LOL. Okey. First of all, nak ucap terima kasih dan selamat berkenalan dekat admin kita 100Penulis dan pada editor-editor yang lain. Saya Fina Sophie (bukan nama sebenar) orang Ranau Sabah. Panggil Fina je. Saya macam kebanyakkan weblogger yang lain, lebih banyak blog tentang my own thoughts. Kadang-kadang bagi tips, kadang-kadang bagi opinion, kadang-kadang join contest, kadang-kadang cerita tentang relationships.. I'm a true-storyteller, bukan fairy-tale teller ya ;) Most of all, I like to share anything randomly.

Saya blogwalk kadang-kadang je, dan tak tahu nak start blogwalk kat mana since blogger Malaysia pun dah terlalu ramai. Now that I've joined 100penulis.blogspot.com ni, saya dah tahu dah nak tumpu blogwalking tu kat mana haha. 

YM : fina_sophie@yahoo.com.my (Fina Sophie)

Feel free, and, tolong introduce yourself waktu add dekat FB or twitter ya ;)
p.s Selamat menjalani bulan Ramadhan!

17 comments:

100penulis said...

sama-sama.. Fina ni yang terfirst skali join 100penulis dan kat twitter jugak.. err takde hadiah, sorry ya hehe

Fina Sophie said...

hahahahaha sengal. yelah (- -")

bArdbOO said...

wah d first?! hebat!!!

salam kenal ye fina.. =)

Fina Sophie said...

Hai bard.

kebetulan wktu dia promo tu sy tgh online. Dah jenis on je. Trus reg. Haha.. Xleh blah kan.

salam kenal juga :)

Q said...

sy yang kesepuluh. huhuh

cIk JanNah said...

eh nak salam kenal jugak lah dgn fina
haha

Ratu said...

salam kenal fina... oh kamu editor pertama ye! congrats! kalo di spura org da labelkn "kiasu"... sy kiasu jgk sbb antara 10 pemohon yg terawal... mungkin no. 4? 5? 6? hihihi... happy blogging ya... :-))

Fina Sophie said...

Q,
takdelah hebat. korang ni... (- -") kebetulann. bergerka cepat, tepat, dan bergaya. hahahahah

Fina Sophie said...

cik jannah,
eh gedik eyh? hahahahaha nice meeting u here, cik jannah ;)

Fina Sophie said...

ratu,
ya n terus dpt respon dari admin. haha padahal blur lagi pasal 100penulis ni :)

Azza ShanShan said...

Salam Fina! Hye!
First editor yep?
Waa, so, bagi salute kat u dulu ;)

Fina Sophie said...

azza,
duhh.. :P
anyway, welcome ^^

Sumandak Kinabalu said...

Hai Fina ^ ^
mantap nie jadi org pertama ;)

azmihamin said...

salam jugak kat fina :D

kata kila said...

kak fina :( FB tak leh add kenapa ye

nak kenal2 ngan kak ina haksss

anyss said...

Salam,
kalau tak tau nak lepak kat mana...jemputlah ke teratak buruk beta hu hu hu -----> ayat tak boleh blah

anyss said...

Salam,
kalau tak tau nak lepak kat mana...jemputlah ke teratak buruk beta hu hu hu -----> ayat tak boleh blah