Wednesday, September 8

Clarky: Entry Sulung Pre-Raya Eve

Salam peeps!


Hey it's Clarky's turn to write. Terima kasih banyak-banyak kepada admin 100penulis sebab beri ruang pada aku untuk menulis di sini. Ah tadi baru saja aku selesai membungkus tapai pulut sama adik dan nenek. Tak sangka adik aku reti pula bungkus tapai. Ah okey melalut jauh. Baiklah untuk entry pertama aku di 100penulis ini aku ingin perkenalkan diri. Marilah klik Read More untuk bacaan selanjutnya.




Sila panggil aku Clarky, plis. Dari mana datang nama tu? Well. Being a ''big footer'', salah satu brand kasut yang dipercayai selesa dan ada size aku ialah brand Clarks. Hehe. I'm 23 and still studying, majoring in Science of Food Service Management. Hobi tidur membaca dan menulis (puisi, cerpen etc.) juga seorang stalker part time voice over majlis-majlis. Personally aku seorang yang pemalu (ke?). Tapi kalau orang dah trigger bercakap dengan aku, memang aku talkative sangat lah. Hehe.

So sudah balik ke kampung? Belum? Bila balik? Aku sudah sampai ke Texas kampung dua hari lepas. Dan sedang menikmati hari-hari terakhir Ramadhan sama keluarga sebelah emak dan ayah aku. Ah mereka berdua tak balik beraya jadi...jangan nyanyi lagu Dendang Perantau, plis!

Untuk karutan aku yang lebih lanjut sila ke BLOG AKU.

Sekiah, Salam Eid ul-Fitri. Kalau main meriam buluh tu ingat-ingatlah aku ye. Huhu! Taa!

13 comments:

Aida Ismail said...

salam kenal, dan selamat hari raya dari cikda =)

Sumandak Kinabalu said...

Welcome to the club and selamat hari raya ;)

chenta said...

salam perkenalan dan selamat hari raya clarky ^_^

KeCiK said...

Ingat td clark ken punya post. Slamat Raya!

humbleyat said...

selamt beraya di kampung;-)

miss faten said...

Hei Clarky :)
Salam berkenalan dan selamat hari raya jugak yee :D
Semoga mendapat keberkatan di syawal yang penuh berbahagia ini :D Amin ~

nur.sa said...

selamat hari raya, clarky! mintak tapai sket. hahaha. best tu.

sYazY_dZaiMa said...

Hi Clarky!! Happy Eid Mubarak. Semoga mendapat keberkatan di Syawal ini :)

Fina Sophie said...

apsal sy leh terfikir ini clarky ni lelaki (- -") rupanya pmpuan. ow. ini mesti pengaruh superman ni.

eid mubarak!

kata kila said...

haah kak.kila ingat lelai jugak.sorii:(

salam kenal dan selamat hari raya juga :)

kusut said...

hahaha dendang perangtau.. sungguh menusuk kalbu skali lagu itu pade aku. sedangkan dulu tak balik kampung yg 400km jaraknye pun bleh terase sedih.. ni pulak jarak ribu2 km.

betul.. jangan dendangkan lagu itu plis!

slamat raye, maaf segala salah silap ye!

^^

cIk JanNah said...

eh tengok nama ingat lelaki. upenya bila dah msk blog dia dah taw dah dia upenye superwomen. ngeeee

camat ari raya clarky afif!

Clarky Afif said...

awh yuols! ai ori la hehe. sama la, selamat hari raya dan semoga berbahagia
lalala~