Monday, September 27

Celebrity look alike; Are you?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mari kita lihat beberapa orang celebriti yang sama mukanya 
dengan haiwan yang ada di muka bumi
agak kelakar tapi dijamin hampir sama










Olsen Twins

Don King

President George Bush



ok...ok...kita dah tengok celebriti
ade yang macam alien la, macam binatang la
sekarang
memandangkan korang ni juga fofuler ala-ala celebriti blogger gitu
cuba korang tengok cermin kat bawah ni pulak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.http://amolife.com/image/images/stories/Animals/funny_monkeys_1.jpg
wa...comelnye korang ni tengah syok surfing
(pic will be random with other person pc id)
hahahah


ala...jangan la merajuk
ajak kawan-kawan g main-main kat luar tu. 
hahahahaha
http://nashvillecdstore.hypermart.net/DrunkMonkeys.jpg





nak tengok banyak lagi gambar artis yang sama dengan haiwan
jom klik sini

http://qamarulabdullah.blogspot.com/



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

24 comments:

nabilah_2908 said...

nak tambah...

muka rozita che wan = heroin filem Avatar..hehe... ;)

kusut said...

penah tak dengar org cakap kalau kita dengan pet kita sangat rapat nanti muka ada iras2 lah. tak tau la betul ke tak

[z@ck] said...

hahaha..banyaknya beruk dan monyet kat sini =P

Miss Kira said...

hahahahaha...

cikpia said...

ha ha................. bongok!!!! cepuk kang....

ieza ashaari said...

wah.. boleh kn sue nie.. bhya2.. jg2.. hehehe...

Cik Aien said...

mampu gelak je beb!!
hahahha !

Mr. Asada said...

hahahaha.. sengal.. sape la yg buat perbandingan camni.. tp part org pegang mic tu cam siyes sama! hahaha =P

fat said...

siyez lawak..! kureng hahaha

humble.yat said...

adoi..terkena gak rupanya....

Cikgu Q said...

nabilah - ok gak tu. hahaha

Cikgu Q said...

kusut - abis tu pet Q lobster tak same pun rupa. haaha

Cikgu Q said...

zack - betul2. ade yang tinggi ade yang rendah. hahaha

Cikgu Q said...

miss kira - kelakarkan. hahaha

Cikgu Q said...

s.o.f.i.a - tidak......

Cikgu Q said...

izfanora - jangan..Q bukan ade duit. huhuh

Cikgu Q said...

Ayen - gelak selagi mampu

Cikgu Q said...

asada - perangai pun sama...

Cikgu Q said...

cik gadis - ketawakan penawar duka..

Cikgu Q said...

humbleyat - biasala. Q suka buat entry yang interaktif sikit. baru syok. hahaha

ieza ashaari said...

takut yer Q? huhu.. jgn risau r.. bank nuffnang kan der.. :P

Cikgu Q said...

izfanora - yang Q ade bank of krap je la...huhuhu

Fina Sophie said...

ah msti Q dah kena sblm ni kan, pastu forward dekat sini. elehhhh :P

Cikgu Q said...

fina - tak la. semua yang Q buat kat 100 penulis adalah idea asli yang belum di publish kat mana-mana