Tuesday, July 5

CARA MUDAH KEMPISKAN PERUT

♥♥♥♥♥

oh hello, salam semua. sebenarnye aku nak buat entry ni macam gusar gusar jugak lah.risau je salah tengok jadual.selalu mase sekolah tak tengok jadual betol betol ni lah padahnye.tak reti tengok jadual.

aku kila. ahh berapa kali lah aku nak kenalkan diri.dulu aku pernah buat entry kenalkan diri.muahahaha....sila search kat label untuk tengok entry lame..label KILA

aagag, ok kali ni aku nak kongsi dengan semua cara nak kempiskan perut cara jepun. cara yang senanggggg gile..yelah, lepas raya ni kan, kalau di ukurrrr memang sah sah naik lah perut tu.sape perut tak naik, meh jumpe aku.aku hulur jari, korang boleh kerat kuku aku.muahahahha



okay tak nak sembang banyak, nah aku sajikan video nye.perghh macam trauma pulak perkataan saji tu.macam sajikan makanan dah +________+





25 comments:

Raja Fiqri Fauwaz said...

keh keh keh. ini memang ngam dengan tema lepas raya.

Azza ShanShan said...

Waah! ley lar praktik
lepas raya, kan. Nak kempeskan
perot yang terover neh..!!
Eek, ade ker yg nak dikempeskan??
lalala ;P

kusut said...

agak2 kalau buat teknik ni bile kempis dapat 6pack terus ade 6 pack tak? sesape yg dah coba pls advice XDXD

maharam said...

Waaaaaa sesuai! sesuai sangat la la la

anyss said...

Selamat hari raya.
Nak diet! nak diet!

.s.o.f.i.a. said...

pergh!!!! senang gila!!! wajar buat nie......

kata kila said...

@ Raja : kann kannn senang muahaahhaa

kata kila said...

@ azza : marilah same sameee buat.muahha

kata kila said...

@ kusut : 6 pack tu tak boleh lahh..adoiii

kata kila said...

@maharam : jom buat same same.haha

kata kila said...

@anyss : jom diet.ekekeke

kata kila said...

@ pia : jom ahh buat same sme.senang gile doh

100penulis said...

kila, cuba study cara-cara nak buat "READ MORE"

Raja Fiqri Fauwaz said...

haha. Topik macam ni memang dapat sambutan musim2 lepas raya ni..

koshary said...

wah boleh guna la teknik ni. HEHE

Mummy Nana said...

pergh.. tgk tajuk jek akak dah excited... hahah.. kena cuba ni..almaklumlah dah beranak pinak + raya kena makan banyak kat rumah org nant diorg kecik ati... ahaks

Aida Ismail said...

aiyakk, kalau perut yang sedia kempis mcm mane? hehehe =)

Malek Ku said...

kempis punya

kata kila said...

100 penulis.errr baik baik.sorrii

nur.sa said...

kempiskan perut? hehe. ramai neh kena kempiskan perut lagik2 lepas aktiviti makan makan dan makan je raya ni..

safizan said...

Perut aku pun dah kembang ni.... wajar dicuba... hahahha

humbleyat said...

wah2..petua yg agak moden, senang diikuti, dan berkesan..hehe

humbleyat said...

wah2..petua yg agak moden, senang diikuti, dan berkesan..hehe

Fina Sophie said...

this isnt a joke, is it? (- -")

kata kila said...

x sis.kita cuba buat nak :)