Monday, September 6

busy~

salam kawan kawan.

saya tengah sedih nie.sebab?
erm.kena tinggal sorang sorang kat hostel.kawan kawan semua da selamat sampai rumah.saya plak kena berusaha buat assignment! * meraung*

raya dah dekat assignment bertimbun plak.aduyai!begini la nasib budak sem akhir.huhu

harap dapat selesaikan semuanya!
hopefully~~

doa doa kan saya yea!
:)

13 comments:

Aida Ismail said...

all the best =)

miss faten said...

Heehee :)
Berkorbanlah skrg demi kebahagiaan masa hadapan :)
GOOD LUCK :D
Ganbatte naa ;D

100penulis said...

G6 - SELASA = ESOK.

Gluck Yusof said...

chill chill..aku balik 9hb kot :(

cIk JanNah said...

x mao sedih2.
smile~

dulu dah penah rasa.
sekrang tidak lagi

T__T

Raja Fiqri Fauwaz said...

Gud Luck. :)

G6 ke tok penghulu?

hehehe..

kegembiraan akan mengiringi kesedihan.

sabar.

Azza ShanShan said...

Takpe,
Boleh! boleh!
Tahan siket lagik! ^_^

..Aku Sendiri.. said...

100penulis; sory.terpost sudah.konfius baca memo kat new post tadi.harap dimaafi.
:)

bloggers; yea2.masa depan.tapi sedih jugak~~ diselubungi kesedihan! :((

kepada yang nak pulang ke kampung tuh, hati hati yea! :)

humbleyat said...

sabar ye "aku sendiri"..yg penting jgn sedih2.perjuangan harus diteruskan;-)

kusut said...

final sem tu. penghujung dah. nanti bile dah abis, in a funny way, even insiden kene tinggal sorang diri kat kolej sebab assignment pun bleh jadik sweet memory.

berusahalah!

^^

nur.sa said...

chaiyokk, aku sendiri..

awak mesti boleh. sikit je lagi nak abis study.

kami yang pernah bergelar student pun pernah rasa benda yang sama. InsyaAllah sekejap aje tu ^^

kata kila said...

take care ye :) jgn sedih2 nak raya ni ;)

Fina Sophie said...

you can do it! hehe.. dah kat mana ni? lmbt bg komen :P