Friday, October 1

mak,orang nak katil macam ni jugak!!

salam muhibbah semua~

kabare wak??waras nggak??

hm..aku mengidam katil baru la..katil double decker aku ni begitu uzur cuma menunggu masa dan ajal je..tilam dah mula menipis..bila keadaan tilam dan katil jadi sebegini rupa,begitu memberi impak besar buat aku yang sekarang ni tidur nyenyak gila..haha,tak ada beza pun katil empuk ke,katil haus ke..buktinya,lena je aku tidur tiap hari!

aku pun godek2 la google konon nak rekemen kat mak,kot2 mak terbukak hati nak belikan baru ke..calon-calonnya adalah,


 pilihan 1

waaaahhh!!!
aku suka tengok tangga katil ni,punyalah montok shape tangga ni..
tapi..tapi..aku tak suka pasal double decker..
jemu la wei.. 
  

pilihan 2 


 katil ni perghh kreatif gilak!!!
mampukah aku tidur dengan selesanya kalau aku sendiri susah beno nak gerak2 golek2 atas katil ni???
korang rasa??


 pilihan 3

huuuwaaaaaahhh!!!!
suka!!





pilihan 4

style gini buat aku rasa macam tidur atas kayu je..
sakit la tulang2 i...

 pilihan 5


ni kalau tengah2 musim sejuk ni boleh la..
tapi memikirkan pada iklim negara M'sia terchenta ni..baik lupakanlah...haha
mau aku berpeluh sakan karang..






aduih!!!
mana satu la katil pilihan hatiku ini...aku runsing..aku runsing...semua katil2 seperti diatas ini begitu la cun malatop!errkk,meletopkah??design senget lagi adala..haha.
tapi aku minat gilak la pada pilihan terakhir aku ni..sangat comel gitu!!

'mak,orang nak katil burger???mayonis tak nak!'




p/s : korang pilih la mana satu yg berkenan yeee.....

4 comments:

humbleyat said...

huhu tak tau nak pilih mana satu sume comel2,,tp klu musim sejuk.confirm yang no. 5 itu paling menarik..:)

humbleyat said...

huhu tak tau nak pilih mana satu sume comel2,,tp klu musim sejuk.confirm yang no. 5 itu palimg menarik..:)

fndrocka said...

katil bentuk keranda ok gak..sebelum tido insaf dulu.huhuk

fndrocka said...

katil bentuk keranda ok gak..sebelum tido insaf dulu.huhuk